БГ вино и мусака за Ботичели
21.01.2019
БГ вино и мусака за Ботичели

Статия: https://www.monitor.bg

Дизайнерът Роберто Ботичели е пожелал изрично да опита традиционни български ястия като мусака и шопска салата по време на вечерята след откриването на бутика си в София, научи „Монитор“ от екипа му. Факирът в проектирането на обувки е погъделичкал небцето си и с висок клас червено вино родно производство.

Ботичели кацна в столицата буквално за денонощие, за да освети новия си магазин на жълтите павета. Той бе посрещнат като истинска модна икона с червен килим и бурни аплодисменти както от почитателите на бранда, така и от представители на италианската общност у нас. Ексклузивният представител на марката и собственик на бутика Станислав Попов придружаваше цяла вечер дизайнера и сподели пред гостите, че е впечатлен и пристрастен към марката от 10 години, когато за първи път купува чифт обувки на Ботичели, които и до ден днешен пази като скъп спомен.

Събитието бе уважено както от бизнес елита ни, така и от актьори от Англия и Испания, които снимат в момента в „Ню Бояна“ - сред тях и звездата от сериала „Имало едно време“ Джоана Матрес. Ботичели получи и специално направена луксозна кутия с балсамирани рози и логото на марката, изработена от Виолета Генова.